Er zijn 4 aflevermogelijkheden: 

Pakket via PostNL

Al onze produkten worden in Nederland afgeleverd door PostNL. Wanneer je niet thuis bent, worden er nog twee pogingen gedaan - vaak in het begin van de avond. Ben je niet thuis, dan is de bestelling gedurende drie weken af te halen op het dichtsbijzijnde PostNL vestiging. Dit staat aangegeven op de kennisgeving die de PostNL bezorger heeft achtergelaten. Alle pakketzendingen hebben een barcode, zodat je bestelling via www.postnl.nl te traceren is.
De verzendkosten bedragen maximaal 6,50 euro incl. btw, en zijn afhankelijk van het totaalbedrag. Hoe hoger het totaalbedrag, hoe lager de verzendkos
ten:
Wij berekenen geen vaste orderkosten of kleine order toeslagen!

Briefpost via PostNL Voor het verzenden van producten die door de brievenbus kunnen (zoals geheugen of iPhone hoesjes) kun je ook kiezen voor briefpost. De kosten zijn een stuk lager, maar je bestelling is niet te traceren. KIES JE VOOR BRIEFPOST, DAN LIGT HET RISICO VAN VERZENDING BIJ JEZELF! Post.nl biedt bij briefpost geen Track & Trace, dus je bestelling is niet te volgen via postnl.nl. Indien een briefpost bestelling zoek raakt, kunnen wij geen onderzoek laten instellen en is het dus niet mogelijk om te achterhalen wie de briefpost wel ontvangen heeft. 
LETOP: IS DE BETROUWBAARHEID VAN POSTNL OP JE EIGEN ADRES NIET OPTIMAAL, HEB JE EEN MOEILIJK TE VINDEN BRIEVENBUS OF VERTROUW JE JE HUISGENOTEN NIET HELEMAAL: KIES DEZE OPTIE DAN NIET. (Tenzij je zelf dit risico wilt nemen en dragen).
De verzendkosten bedragen slechts 1,95 (incl. btw). 
Pakket buitenland Verzenden naar het buitenland gaat ook via de nationale posterijen. Alle zendingen worden aangetekend verstuurd en nemen meestal 2 tot 5 dagen beslag. De kosten voor een zending naar het buitenland bedragen 9,00 euro incl. btw. Bij grotere of zwaardere pakketten, of bijzondere bestemmingen kunnen extra verzenkosten in rekening worden gebracht.
Afhalen Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons in Enschede af te halen, met de volgende spelregels:
- alleen op afspraak en op werkdagen tussen 9 en 17 uur.
- je kunt dan ook bij ons Pinnen!