Prijs: € 89,00
Excl. BTW: € 73,55
Merk: Apple
Model: MC556Z/B
Aantal:

De Apple PortableMagSafe-lichtnetadapter van 85 watt is voorzien van de MagSafe Connector — een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel loskomt als er teveel druk op komt te staan. Deze helpt tevens voorkomen dat de kabel na verloop van tijd gaat rafelen of slijten. Daarnaast helpt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker juist insteken zodat er snel een goede aansluiting tot stand komt.

Als de aansluiting eenmaal stevig vast zit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; het oranje licht duidt erop dat het draagbare apparaat wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading. Er wordt een lichtnetsnoer met de adapter meegeleverd voor een maximale snoerlengte en de gebruiker kan met de lichtnetadapter (ook meegeleverd) nog eenvoudiger en compacter reizen.

De adapter is bedoeld als beste reisgezel en is slim ontworpen met een gelijkstroomkabel die netjes om zichzelf heen wikkelt.

Deze lichtnetadapter laadt de lithium-polymeerbatterij terwijl de computer uit staat of in sluimerstand. De adapter laadt het systeem ook bij gebruik zonder batterij.

Compatibel met MacBook Pro.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed