iPad Dock
Prijs: € 29,50
Excl. BTW: € 24,38
Merk: Apple
Model: MC940ZM/A
Aantal:

Dit slanke dock is je persoonlijke centrale voor alles wat met iPad te maken heeft. Met dit dock, dat speciaal voor iPad 2 is ontworpen, beschik je over een poort om je iPad te synchroniseren en op te laden, en een geluidsuitvoerpoort om met behulp van een optionele audiokabel externe luidsprekers met een eigen stroomvoorziening aan te sluiten. Het iPad 2 Dock is daarnaast compatibel met diverse andere iPad-accessoires, zoals de Apple Digital AV Adapter en de iPad Camera Connection Kit.

iPad 2 opladen en synchroniseren met het iPad 2 Dock. Omdat je iPad 2 rechtop in het dock staat, kun je 'm perfect op je bureau of op het aanrecht zetten. Het dock heeft een handige geluidsuitvoerpoort om luidsprekers met een eigen stroomvoorziening aan te sluiten. Het is daarnaast compatibel met diverse andere iPad-accessoires, zoals de Apple Digital AV Adapter en de iPad Camera Connection Kit. Je kunt het dock zelfs als fotolijst gebruiken tijdens het opladen.

Hier volgen een paar manieren waarop je het iPad 2 Dock kunt gebruiken:

  • Sluit het dock op je computer aan met de USB-kabel die met iPad 2 wordt meegeleverd om iPad 2 te synchroniseren en de batterij op te laden.
  • Sluit het dock aan op het lichtnet via een iPad 10-watt USB-lichtnetadapter (meegeleverd met je iPad 2) om de iPad-batterij op te laden.
  • Gebruik het dock om iPad 2 op de ideale kijkhoek vast te zetten om met een Bluetooth-toetsenbord e-mails te schrijven en aantekeningen te maken, of om je lievelingsfilmpjes of diavoorstellingen te bekijken.
  • Sluit het dock aan op een tv of videoprojector met een compatibel accessoire, zoals de Apple Digital AV Adapter, de Apple VGA-adapter of de Apple component- of composite-AV-kabel.
  • Sluit het dock met een AV-kabel of een stereo-audiokabel op een stereo-installatie of op luidsprekers aan om muziek op je iPad 2 te kunnen afspelen.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed